ons. 01. apr.

|

VilVite Bergen Vitensenter

Registrering Bedrifter

Under ligger registrering for bedrifter som ønsker å delta på årets karrieredag. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Registrering Bedrifter

Tid og sted

01. apr. 2020, 08:30

VilVite Bergen Vitensenter, Thormøhlens Gate 51, 5006 Bergen, Norge

Om eventen

Hva? Grønn Fremtid i det Blå er en Karrieredag hvor bedrifter kan vise seg frem for og knytte nettverk med meget attraktive studenter som vil være viktige for bedriftene nå og i fremtiden. 

Hvorfor? Det mangler en god samlingsarena for å skape et nettverk mellom bedrifter og studenter innen biovitenskap. Grønn Fremtid i det Blå er det første initiativet til en slik arena i Bergen. Kompetansen som studentene tilegner seg i dag, vil bli en viktig del av hva som skjer i bedriftene i fremtiden. Dette er også en unik mulighet for bedriftene å rekruttere studenter til faste stillinger, internships, deltids- og sommerjobber hvor våre kompetente studenter vil være en viktig ressurs. På denne måten kan dere bli godt kjent med dyktige studenter med meget relevant kompetanse.

Hvem kommer? Studenter på alle kull ved Havbruk og Sjømat, Fiskehelse, Biologi og Molekylærbiologi samt bedrifter som skal ha foredrag og stands.  

Dele denne eventen